Lähtötilanne
Ojalan Pakari toimii Kauhajoen ja Seinäjoen alueella seitsemässä eri toimipisteessä. Ojalan Pakari on 100-vuotias perheyritys jonka sydämenä toimii Kauhajoella sijaitseva leipomo. Siellä valmistuvat makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä lounaat eri pisteisiin. Ammattitaidolla puhtaista ja paikallisista raaka-aineista. Toiminnan perustana on luotettavuus, toimitusvarmuus sekä laadukkaat raaka-aineet. 
Vuosien varrella Ojalan Pakarille ei ole rakentunut selkeää ilmettä ja tyylisuuntaa markkinointiin. Yritysilmeen rakentamisessa määritettiin selkeä suunta perinteikkäälle perheyritykselle.
Lopputulos
Ojalan Pakarille määriteltiin selkeä tyylisuunta, joka mukailee kahviloiden henkeä sekä kunnioittaa perheyrityksen hienoa historiaa. Kuosit ovat rakentuneet Ojalan Pakarin piparitunnuksesta, värit määriteltiin inspiroituneena kahviloiden sekä leipomoiden tarjoamasta värimaailmasta. Lopputuloksena on klassinen ilme joka nostaa historiaa ja nykypäivän yritystä esille, luvaten asiakkaalle laadukkaan kokemuksen tunnelmallisten makuelämysten parissa.
Valokuvauksen tyylisuunta määriteltiin tummanpuhuvaksi. Tämä nostaa värikkäitä tuotteita esiin antaen niille ansaitsemansa arvon.